TONER FRÅN NATUREN

Naturen ger oss trygghet och värme, och vi trivs i toner som vi hämtar från skogen, klipporna, havet och ängen. Det är bakgrunden till Eco Wallpapers nya kollektion Beyond Colour, som rymmer ytor och strukturer med känsla av bland annat sand, trä, sten, papper och lera. är några av de naturliga ytor och strukturer som återfinns i tapetkollektionen Beyond Colour.
– Att ta in de naturliga tonerna i hemmen är en trend som håller i sig och med tapet får man inte bara färgerna utan även strukturen och materialen som ger en djupare och mer ombonad känsla, berättar Madeleine Sidemo, som är designansvarig för Eco Wallpaper.
I kollektionen ingår 14 mönster. Sense of wood, på bilden, skapar en tredimensionell känsla med ruffiga långa träplank och finns i två olika färgställningar, ett med ljusare trä och ett med en mer gråaktig yta. Ett annat av mönstren heter Clay och finns i sju olika skimrande ytor som liknar lera och består av flera lager och toner beroende på vinkel och ljus. Ett tredje mönster heter Wrinkle poetry och är ett lekfullt mönster med känslan av tunt ljust papper som krusat sig och skapat vågor på väggarna. Pris mellan 339 och 469 kr per rulle.