Den här bloggen ska få dig som läsare att bli inspirerad till att inreda och pynta ditt hem på ett sätt som är unikt och personligt. Den ska få dig att vilja göra ditt hem till ditt egna tempel där du ska trivas och må bra, dygnet runt, alla dagar i veckan. Det är ju i hemmet man ska känna sig som mest hemma.

Det finns många inredningsbloggar av olika slag, men den här fokuserar inte på modern design eller de senaste trenderna inom inredning och renovering. Här ligger fokuset istället på att skapa inspiration så att du som läsare ska kunna göra ditt hus eller lägenhet till en plats som passar dig och dina behov.

Varför det är viktigt med ett personligt hem

Det är lätt att man inreder sitt hem efter en viss stil, trend eller att man inte alls lägger så stor vikt vid inredningen. Men för att du ska känna dig hemma i ditt eget hem bör du utgå ifrån vad du själv gillar, hur du lever och hur du beter dig i vardagen. Den här bloggen går därför igenom lite olika och alternativa förslag på inredning som du kan använda dig av för att få till en personlig inredning.

Oavsett om du bor i hus eller lägenhet och oavsett hur stor eller liten din budget är, får du tips och råd för att göra ditt hem lika unikt som dig själv. Sedan kan du applicera tipsen hur du vill och sätta igång med ditt inredningsprojekt.