Nu är finalisterna utsedda i ÅRETS HUS 2016 – Sveriges årliga hustävling, arrangerad av oss på Allt om Villor&Hus! Vi har fått många fina bidrag till årets tävling och vår jury har haft fullt upp att välja. Nu har vi utkristalliserat åtta värdiga finalister, som presenteras här nedan. Hjälp oss nu att utse vinnaren bland dessa! Ta del av de fina bidragen och mejla in din röst till oss på aretshus@lifestylepublishing.se. I årets sista nummer av Allt om Villor&Hus presenteras vinnaren i ett stort reportage! Prisutdelningen sker under Stockholm Furniture Fair i februari.

Varje år imponeras vi på Allt om Villor&Hus av alla nya, vackra hus som byggs i Sverige. Smarta planlösningar, miljövänliga material, snygga exteriörer och energieffektiva konstruktioner! Det här vill vi uppmärksamma med vår årliga tävling ÅRETS HUS, som nu arrangeras för femte året i rad!

Intresset har varit större än någonsin inför ÅRETS HUS 2016. Roligt att tävlingen växer och blir större! Vår jury har inte haft det lätt i arbetet med att utse de åtta finalister bland alla fantastiska tävlingsbidrag. Hoppas nu att  just DU vara med och rösta på din favorit!

Tävlingen är nu avslutad!